Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütés nélküli sütireceptet...

Sütés nélküli sütireceptet írjatok légyszi'! (? )

Figyelt kérdés

Teljesen kezdő vagyok sütés-főzés témakörben, tehát légyszi' a receptet ne csak címszavakben írjátok le!

A sütőnk nem légkeveréses, anya mindig mondja, hogy ő nem tud sütit sütni, mert nem dagad meg rendesen a tészta, na meg persze nem is édesszájú...Pudindot és teát tudok főzni xD...Olvasgattam régebbi kérdéseket, de a legtöbb helyen olyanokat irtak, hogy kapcsoljuk a mikrót "CRIPS" állásba, meg h 500W...ezek nekem semmit sem mondanak, na meg ilyen nincs is a "mezei" mikrónkra írva :(

Köszi a segítséget!

13/f

2010. nov. 25. 21:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
[link] itt van jó sok.
2010. dec. 9. 16:44
 22/31 anonim ***** válasza:

Helló,

mintha magamat látnám, csak én kétszer annyi idősen kezdtem el sütni. :D

A "joghurttorta sütés nélkül" volt az első remekművel a 3 torta közül, amit elkészítettem. Mindegyik finom volt, csak egy kicsit csúnyácska! :)

Sok sikert, Kolléga! :D

2010. dec. 9. 22:02
 23/31 Kriszti83 ***** válasza:
Tiramisu.
2010. dec. 10. 09:15
 24/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon szeretem a sütiket, és nagyon örülök, hogy van még olyan 13 éves, aki nekiáll sütit csinálni!!!

Egy-két receptet, elküldök, olyanok, ami vendégek előtt is megállja a helyét. Ne ijedj meg, a torta nehéznek tűnik, de nem az, megéri fáradozni érte!

Biogolyó

Hozzávaló: 20 dkg darált keksz, 5 alma, 1 nagy répa, 1 mokkáskanál fahéj, 1 vaníliás cukor, 2 kanál darált dió, édesítésnek 1 evőkanál méz, vagy ha nem szereted, cukor, de ezt kóstold, mennyire édes. + kókuszreszelék.

Az almát és a répát megtisztítod, héját, magházát kiszeded az almának. Kis lyukú reszelőn egy tálba reszeled őket. Hozzáteszel minden hozzávalót, és alaposan összekevered. 15-20 percre a hűtőbe teszed. Aztán kis golyókat formálsz belőlük a kezeddel, és kókuszreszelékbe forgatod. 1 órára hűtőbe teszed, és kész is.

Sütés nélküli túrótorta

(isteni finom!!!! és nagyon jól is néz ki)

Hozzávaló:30 dkg darált csokoládés keksz ( vagy háztartási keksz+ 3-4 ek. cukrozatlan kakaópor), 20 dkg vaj, 1 cs színtelen zselatin, 1 cs piros zselatin, 1 narancs, 25 dkg túró, 2 ek. cukor, 1 cs vaníliás cukor, 2 dl habtejszín

A vajat egy bögrében mikróba teszed kb fél percre, felolvasztod. Egy tálban összekevered a keksszel, massza lesz belőle.Egy 26 cm átmérőjű tortaformába, az aljába nyomkodod egy kanál hátával, ez lesz a töltelék alja. Hűtőbe teszed.

A narancsot víz alatt jól megsikálod, megmosod. A túrót tálba teszed, és a narancs héját kis lyukú reszelőn belereszeled, de úgy hogy csak sárga rész menjen bele, a fehér már ne.A narancs levét kifacsarod, és a túróhoz teszed.Hozzá a a vaníliás cukor,+ 2 ek. cukor.

Felvered géppel a habtejszínt.Én a Meggle márkát ajánlom. Cukrozott és nem kell hozzá habfixáló. Az átlátszó zselatint megcsinálod a hátán levő tmutató szerint. Ha kész, egy kicsit kevergeted, és hozzáöntöd a túróhoz. Összekevered. Hozzá a felvert tejszín is. Előveszed a keksszel kirakott tortaformát, rákanalazod a tölteléket, egyenletesen elsimítod rajta.Ismét hűtőbe teszed, 3-4 órára. Ezután megcsinálod a piros zselatint is, amikor kezd hűlni, sűrűsödni, a torta tetejére öntöd. Én ilyenkor is hűtőbe rakom, és csak másnap fogyasztjuk, hogy biztos összeálljon.

Sok sikert hozzá!

2010. dec. 10. 15:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam: A vaj az kockamargarin nálam, bocsi. vagy sütőmargarin is megteszi.
2010. dec. 10. 15:20
 26/31 A kérdező kommentje:
köszi szépen a recepteket, és a bíztatást is! Honapra beígértem magamnak a túrótortát XD
2010. dec. 10. 19:14
 27/31 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy sikerült!
2010. dec. 11. 16:27
 28/31 A kérdező kommentje:

Bocsi az elmaradt, megkésett válaszért!

Valóban finom, és szép torta!

Köszi!

2010. dec. 29. 12:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Örülök neki! Én is most csinálom újra.
2010. dec. 29. 13:12
 30/31 A kérdező kommentje:

a 3.oldal tetején van egy link, ott "van jó sok", de sokhoz "ostyalap" kell...

ezt boltban így árulják, hogy ostyalap?

2011. jan. 2. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!