Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak 1-1,2 kg sajttal?

Mit csináljak 1-1,2 kg sajttal?

Figyelt kérdés

Nem lenne gond, hogy mihez használjam, ha nem lenne borzasztó íze.

Vettem egy nagy hipermarketben egy rúddal, de senki nem eszi meg itthon. Mibe tehetném, amiben nem annyira lényeg a sajt?

Kidobni sajnálom. :(

2010. nov. 21. 13:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha rúd,akkor az rántanivaló sajt.

Panirozd be,és süsd meg.Nagyon finom.

2010. nov. 21. 13:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha rossz az íze bármibe rakhatod, rossz lesz...
2010. nov. 21. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
segítene, ha tudnánk, milyen sajt...de ha rossz, akkor én a helyedben visszavinném a boltba...
2010. nov. 21. 13:54
 4/17 anonim ***** válasza:

Milyen sajt? Alapból furcsa ízű sajtféle, vagy mondjuk trappista aminek rossz íze van? Mert akkor lehet valami baja van.

Ha rossz akkor mindenben érezhető lesz, esetleg kis adagonként reszelheted ebbe-abba.

Én legutóbb nagy adag sajttal muffint sütöttem aminek végül nem is lett sajtíze, pedig jó sajt volt benne.

2010. nov. 21. 13:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Ajándékozd el. Szerintem van, aki ezt imádja pont. Így jártok legjobban. Majd ő is ad egyszer valamit. Pl. cseresznyét.
2010. nov. 21. 14:07
 6/17 anonim ***** válasza:
talán romlottt
2010. nov. 21. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
én is azt mondom hogy panírozd be és süsd meg!MENNYEI! :)
2010. nov. 21. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Darabold fel fagyaszd le karácsonykor, szilveszterkor jó lesz sütikbe. Sajtos rúd, pogi, sajtropogos, sajtos muffin, melegszendvicsre.

Panirozhatod is ebből is fagyaszthatsz le, tésztára csinálhatsz sajtmártást.

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 21. 17:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Mennyien nem olvassák végig a kérdést, azért rossz ízű, lehet, hogy romlott sajttal ne rontsd el a szilveszteri sütiket..

Egy-egy kaját kis adagban, kevés sajttal megpróbálhatsz, ha nem rontja el az ízét és nem is lettetek tőle betegek, csináld meg nagyobb adagban.

2010. nov. 21. 19:04
 10/17 anonim ***** válasza:
hát igen te rántani való sajtot vettél,aminek szerintem is rémes ize van.ha legközelebb rántani szeretnél akkor inkáb trapistát vegyél és duplán panirozd az a tuti,ezt pedig elhasználhatod valamilyen sajtos sütibe vagy a tetejére ott nem annyira lehet észrevenni hogy rossz az íze.
2010. nov. 22. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!