Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnap szerb rakottburgonyát...

Holnap szerb rakottburgonyát készítek, de nem ehetek hagymás-pirospaprikás alapú ételeket, mivel fűszerezzek?

Figyelt kérdés
Aki nem ismeri ezt az ételt arról van szó,hogy ledinsztelem a hagymát,megszórom pirospaprikával,és ebbe teszem bele a darálthúst...megfőzöm,krumplival együtt sütöm.De nekem simán kéne megpárolnom a darálthúst,de hagyma nélkül elég ízetlen lenne,szóval mit tegyek bele?
2010. nov. 17. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Hagymaport sem lehet ? az nem nagyon látott vöröshagymát, max aromát..
2010. nov. 17. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom,de az sem helyetesíti a hagyma ízét szerintem....Arra gondoltam,hogy kevés bacon szalonnát piritok beleteszem a darálthúst,az már ad valamennyi ízt.De mire megpárolom a darálthúst,a szalonna leég,nem?Bélbeteg vagyok,és egyre jobban érzem,ha nagyon fűszeres a kaja,vagy hagymás,sőt a pirospaprikát meg nagyon nem bírom..ha ezeket eszem puffadok és szélgörcseim vannak,amik pokoli fájdalmasak.A dokim el is tiltott ezektől a dolgoktól:-(
2010. nov. 17. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!


Fokhagymát lehet?

Mert akkor én úgy csinálnám: darált hús sóval, kicsi borssal (vagy borsikafűvel) megpárolva, esetleg kevés delikát, ha eszel ilyeneket, rá egy kis dobozos paradicsompüré,kevés majoranna, oregano (ha lehet), pici cukor, vagy édesítő, hogy a paradicsom savanyúságát elvegye, és egy nagyon finom alapod lesz.

2010. nov. 19. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Hát persze, hogy a fokhagyma kimaradt :( azt a hússal együtt párolom, úgy nem bánja annyira a gyomromat. Én epehólyag kivétel, és gyomor-nyombélfekéllyel főzök ilyen "rafináltan", hogy ehessek is belőle.

Ha másban tudok segíteni, írj, akár itt, akár privátot.

2010. nov. 19. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Ahhh,fokhagyma is tilos....rosszul vagyok tőle.Egyébként már megcsináltam,borsikafűt raktam bele(feketebors helyett),delikát8,sót,majorannát,és egy kevés paradicsompürét....de még így is száraz volt,azért a hagyma hiányzott:-(.Majd leszokom róla,átszokok valami más konyhára,ahol nem alap a hagyma.Talán a franciakonyha,nemtudom,de kínait biztos nem fogok enni.
2010. nov. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!