Milyen alapanyagoknak kell lenni a háztartásban?
Hamarosan összeköltözünk a barátommal, így rendszeresen főznöm kell majd. Eddig megszoktam, hogy a munkahelyemen ettem, este jóformán csak zöldséget, gyümölcsöt, ezért sokszor nem is volt itthon sok kaja, ritkán is főztem, bár tudok. Szeretném feltölteni a konyhát, kamrát, mélyhűtőt, hogy kéznél legyenek az alapanyagok.Nemrég költöztem,ha pici is, de kamrám is most van először, eddig csak minimális fért el mindenből. Minek érdemes itthon lenni?
Ami eddig van (lehet hogy valami kimaradt, de kb. ennyi a készlet)
Kamra: liszt, cukor, só, rizs, krumpli, fűszerek, porcukor, száraztészta, zöldségkonzervek, kávé, tea, tejpor, paradicsomkonzerv, tonhalkonzerv
Mélyhűtő: fagyasztott zöldségkeverék és gyümölcs, leveles tészta, gesztenyepüré, pizza
hús fagysztható,darálthús nekem mindig van itthon,rengeteg félére felhasználható (egy pasinak kell a hús mindenképp,nem él el zöldségen meg joghurton:D)
hagyma,citromlé,vaj,tészta többféle, nassolnivaló, pudingpor, tej,kakaópor
de max 2 hét és rájössz mi az ami még kell
:)) ez igen, te aztán valóban felkészült akarsz lenni, mi egy éve élünk együtt és az életformánk is szépen lassan alakul(t), nem hiszem, hogy ezen parázni kéne.
Ha nekikezdesz főzni, úgy is látni fogod, hogy mi hiányzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!