Mi az, amivel néhány napja kikelt, kb.1 cm magasságú káposztákat ki lehetne írtani, észrevehetetlenül? Vegyszereket nem szeretnék használni, olyannal akarom ami szinte minden háztartásban megtalálható.
Figyelt kérdés
Már lefújtam izzadás spray-vel, de nincs hatása...lehet hogy találhattam volna jobbat is :)))
Ja és ne kérdezzétek, hogy miért kérdezem...
2011. ápr. 18. 15:06
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, megöntöztem ecettel, most várom a hatást :)
2011. ápr. 18. 18:08
3/7 anonim válasza:
Tegyél a tövére sót és öntsd le vízzel,hogy a só bejusson a gyökeréhez.
4/7 anonim válasza:
na mit ártott már a szomszéd? :)
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy gyagya vagyok, nem értem: Káposztákat akarsz irtani? Olyan sok kikelt, vagy mi? Én elvetettem mégsem kelt ki. Várd meg, nőjön még, aztán ültesd ki.
6/7 anonim válasza:
egyértelműen ártani akar vkinek..
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok én ártani senkinek...csak...idegesít a káposzta jelenléte...és nem akarom azt mondani, hogy dobd ki azt a rohadt kápsztát :))))
2011. ápr. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!