Pogácsát sütök, a sajtot mikor kell rárakni? Mikor beteszem a sütőbe, vagy sütés közben?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 08:58
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Válaszoló,a zöld kezet küldöm!:-)
2010. nov. 12. 09:17
3/10 anonim válasza:
Én mindig sütés közben szoktam rárakni, hogy ne égjen meg a sajt.
4/10 anonim válasza:
Természetesen sütés előtt kell rászórni a tojássárgával megkent pogikra. Mire a sajt szépen ráolvad és picit megpirul, kész is a pogácsa.
5/10 anonim válasza:
hivatalosan sütés előtt. 09:50 nek más az ízlése, biztos úgy is finom, csak más jellegű lesz.
6/10 anonim válasza:
A poginál a sajtba szoktam szórni egy kis pirospaprikát(örölt)nagyon finom lesz tőle.
Amúgy sütés elött kell réntenni a sajtot,persze sajtfüggő hogy mennyire keményedik meg a sajt a sütés alatt,egy jó minöségü sajtnak ki kell birni a sütési időt.
7/10 anonim válasza:
Sütés előtt kell rátenni a sajtot, mivel nem ajánlatos sütés közben a sütőt nyitogatni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden Kedves Válaszolónak!Sikerült életem első pogácsája!Mindenki megkapja a zöld kezet!
2010. nov. 12. 20:43
9/10 anonim válasza:
mielőtt beteszed a sütőbe azelőtt tojást kensz rá hogy fényesebb legyen és utánna a sajtot és irány a sütő.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!