Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le kell húzni a hal bőrét?

Le kell húzni a hal bőrét?

Figyelt kérdés
Halászlevet akarok késziteni de már össze van darabolva viszont nincs lehúzva a bőre. Igy meg lehet főzni? Elég macerás minden kis darabbal bibelődni.
2009. jan. 10. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ! Én egész halat vettem és megnyúztam mire végeztem addigra jött haza apám és mondta hogy ja nem kellett volna! :) Nyugodtan főzd bele így!
2009. jan. 10. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, megyek és rakom fel :)
2009. jan. 10. 13:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!