Hol lehet beszerzni krémtúrót?
Rengeteg sületlenséget olvasok itt.
A krémtúró az desszert
A krémes túró ugyanaz a túró, mint a rögös, csak valamivel több savótartalma va.
A mascarpone meg sajt, tejszínből készül. Míg a krémes sajt sűrű, tömör állagú, addig a mascarpone inkább tejföl sűrűségű
> "A mascarpone meg sajt, tejszínből készül."
Mert szerinted a sajtot miből készítik? Vannak bajok... De nem is értem minek magyarázni, mert itt mindenki jobban tud mindent, pedig egy percbe telne utána nézni a leírtaknak. Felőlem mindenki azt csinál, amit akar, csak akkor ne csodálkozzon majd, ha egyszer kimegy külföldre és sehol nem kap magyar értelemben vett krémtúrót... A fagyasztós praktikát sem értem, hogy mit lehetett azon lepontozni. Évtizedek óta úgy rögmentesítem a túrót madarak mentéséhez, de hát ti, lepontozók, biztosan ezt is jobban tudjátok és ki is próbáltátok néhány perc alatt, hogy tényleg működik-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!