12/23 anonim válasza:
Tavaszi zöldség levest főztem.
Másodiknak tejszínes gombás csirkemellet, tésztával.
Desszertnek pedig somlói galuskát csinálok. Vasárnaponként van időm, így édességet is szoktam.
41F
13/23 anonim válasza:
Van még zöldborsós májgombócleves, megyek egy barátomhoz és így nincs kedvem főzni. Instant levest viszek be melóhelyre és majd holnap estére főzök. Rakott kelre gondolok.
36/F
15/23 anonim válasza:
Nálunk ma zöldségleves lesz, grillcsirke, gomba-wellington, krumplipüré, batátapüré, endíviasaláta. (Délután desszertnek meg gyümölcssaláta tejbegrízzel)
16/23 anonim válasza:
Lencsefőzelékek főztem tükörtojással, a húsevőnek fasírttal :)
17/23 anonim válasza:
Klasszikus húsleves, rántott csirkemell, zöldséges rizs.
18/23 Mad Max2 válasza:
rántott párizsi, rántott csirkemell,rántott karfiol, sűltkrumpli
19/23 anonim válasza:
"Mi az a "vasárnapi hús"?"
Még mindig divat megjátszani a tudatlant?
Vagy abból a szubkultúrából jöttél, ahol ciki minden ami hagyományos, és így akarsz provokálni?
Mindkettő elég kínos. Neked.
20/23 anonim válasza:
Épp most eszem a tegnap anyukámtól kapott rizses húst. Amúgy sem szoktam főzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!