Ezek passzolnak egymáshoz? Te mit főzöl szilveszterre?
Figyelt kérdés
Lesz nálunk egy szűk körű szilveszteri összejövetel, és nagyon agyalok azon, hogy mi legyen a vacsora a vendégeknek. Én a sertés ízét nem szeretem kifejezetten, és az érkező vendégek között lesz (egészségügyi okokból) diétázó is, ezért inkább a köretekre összpontosítanék. Biztosan fogok csinálni lencsesalátát, görög salátát fetával, köretnek pedig egy tepsi félig krumpli/hagyma ágy, a másik fele pedig zöldség lenne sütőben. A hús pedig kicsit megúszósan csevap. Szerintetek ezekhez a köretekhez illene egy ilyen hús? Ti mit fogtok készíteni?2023. dec. 29. 18:52
1/10 anonim válasza:
Szűzpecsenye, kaszinótojás, sonkatekercs, rétes.
2/10 anonim válasza:
Szerintem rendben van de lehetne sima husgolyo is nem csak csevap.
Nalunk nagy buli lesz 30an szoval mindennlesz de lencsefozelek tuti
3/10 anonim válasza:
Persze hogy illik.Pl a csevap olyan fasirtállagú/ fasírtféleség.Simán mennek hozzá a salátáid. A tepsis 2 féle köreteddel sincs gond.Én megenném szó nélkül :)
4/10 anonim válasza:
#3vagyok
Lencse leves lesz nálunk
Kolbásszal töltött dagadó/ tepsis zöldségekkel( sárgarépa,karalábé,krumpli egybe sütve hagymásan)
5/10 anonim válasza:
en speciell plane ilyen meghivo bulikon szeretem a klasszikus svedasztalos bufe stilust plane szilveszterkor. Függ attol is tervezel egy mindenki asztalhoz fele felhivast vagy ki lesz rakva sokaig es mindenki az este folyaman szed maganak? en a helyedben valtoztatnek a menun es kifejezetten szulveszteri parti fingerfood felet keresnek a neten
6/10 anonim válasza:
#5 Mi szilveszterkor amikor csináltunk házibulit akkor mindenki egyszerre leültünk az asztalhoz és megvacsoráztunk ( mint szenteste pl) és utána jöhetett a buli.Szerintem a kérdező is asztalhoz szeretne ülni a vendégeivel :) De, persze a svédasztalos retrószendvicses feeling is okés szilveszterre.Ki így ki úgy :)
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, asztalhoz szeretnénk ülni megvacsorázni :) Mellé lesz még "fingerfood": pogácsák, virslis dolgok, stb. Általában mindenki azt hoz, szóval abból max 1-et akarok csinálni.
2023. dec. 29. 23:00
8/10 anonim válasza:
Ennyi kaja így teljesen elég szerintem.
9/10 anonim válasza:
Teljesen jó amit írtál.Nálunk töltött szűz lesz pirított krumplival még majonézes saláta.Ejfelkor lencsegulyás plusz virsli.
10/10 anonim válasza:
Minket egy illető - k.b. előre nem is számítva rá - megvendégelt lencsefőzivel, rakás virslivel, malachússal, tört krumplival. Vacsira gondolta az utóbbi kettőt és hajnalra gondolta a lencsét, de lehetett variálni. Én például sült húst nem eszek és vacsira kértem lencsét virslivel, egy barátom pedig virslit krumplival kért. :D
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!