Időutazó02 kérdése:
Mit fogtok sütni szilveszterre?
Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 08:55
3/18 anonim válasza:
Semmit valószínűleg.
Nem alkalomhoz sütök, hanem amikor rámjön az ehetnék
4/18 anonim válasza:
Szerintem pogit, mert a barátom szereti.
5/18 anonim válasza:
Nálunk 1.én csülkös lencse leves van, malac sült, karikára vágott tepsis krumpli desszertnek meg csokipénz, mert a babona azt tartja, hogy ez a "tükörnap", és sok tallért kell enni, hogy az egész új évre is sok pénzt varázsolunk.
Persze ez csak babona, de ezeket a kajákat az ember másnaposan is pont szívesen eszi.
Szilveszter este inkább csak szedd magad sörkorcsonya jellegû étel van, mézes olvasztott camambert sajt, ilyenek.
7/18 anonim válasza:
Zsírosat nem szeretem valószínű szűzpecsenye spenótos burgonya köntösben.
8/18 anonim válasza:
Bőrös malac comb lesütve, sörrel locsolva! Mellé tört burgonya, meg párolt káposzta!
10/18 anonim válasza:
Alig várom, hogy újra szilveszter legyen, már szemezgetek is a szánkóval a pincében. Idén Hólabdákra gondoltam dominóval, és némi juharsziruppal leöntve, aprózott keksztekercs falatkákkal díszítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!