Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit süt főz szilveszterre?

Ki mit süt főz szilveszterre?

Figyelt kérdés
Nagy felhajtás lesz vendégekkel, esetleg elsején is lesz családi ebéd és arra bekészültök mint karácsonykor, vagy valami light-osabbat csináltok 1-2 félét és ennyi?
2023. dec. 29. 11:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartunk bulit, úgyhogy nem csinálunk egy halom kaját, nem látom értelmét. Ha lesz kedvem akkor a normál vacsi mellé sütök valami sütit, de még ez sem biztos. Majd aznap kitalálom :) Január elsején se lesz semmi extra, nekünk ez nem ünnep, csak egy szabadnap.
2023. dec. 29. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig ugyanolyan nap, mint az összes többi, nem készülök semmivel
2023. dec. 29. 12:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Töltött szűz lesz pirított krumplival még valamilyen majonézes saláta plusz kígyórétest.

De nem leszünk sokan és a vendégek is hoznak ezt-azt.

2023. dec. 29. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az úgy működik, hogy vendég megkérdi, mit hozzon! - ez az alap. És hoz pl salátát vagy sütit.

Így nem a vendéglátónak kell egy csomó emberre kajával készülnie.

Akinek ez a módszer nem felel meg, az természetesen nem jön.

2023. dec. 29. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pizzát sütök, házi kovászos tésztából, kamadoban, pizzakövön, 500 fokon.
2023. dec. 29. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szilveszter este szerintem valami sültkrumpli lesz útközben, mert este dolgozom, aztán kb onnan megyünk házi bulizni.

Elsején meg lesz lencseleves csülökkel, malacsült meg csokipénz.

2023. dec. 29. 14:24
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Fokhagymával tűzdelt malackaraj, burgonyaágyon sütve.
2023. dec. 29. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Sehová nem megyünk, hozzánk se jön senki. Szerintem melegszendvicsezünk.
2023. dec. 29. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

vizsgákra készülök, plusz anyósomat baleset érte, nálunk lábadozik, nem maradhat egyedül.

Vettem virslit, debrecenit, főzök lencsefőzeléket, magamnak ecetes-lilahagymás lencsesalátát, sütök bőrös császárt. És ezer éve ennék töltött paprikát, úgyhogy január 1-én főzök azt is.

2023. dec. 29. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem lesz buli, ketten leszünk a férjemmel.

Lencsegulyás lesz (de az két napra), és amihez ragaszkodunk, az a frissen sütött túrós pogácsa, azt megsütjük 31-én délután.

Virsli, debreceni lesz még (igény szerint), és sütök egy tálca krémest, ennyi lesz.

2023. dec. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!