Ki mit süt főz szilveszterre?
Töltött szűz lesz pirított krumplival még valamilyen majonézes saláta plusz kígyórétest.
De nem leszünk sokan és a vendégek is hoznak ezt-azt.
Nálunk az úgy működik, hogy vendég megkérdi, mit hozzon! - ez az alap. És hoz pl salátát vagy sütit.
Így nem a vendéglátónak kell egy csomó emberre kajával készülnie.
Akinek ez a módszer nem felel meg, az természetesen nem jön.
Szilveszter este szerintem valami sültkrumpli lesz útközben, mert este dolgozom, aztán kb onnan megyünk házi bulizni.
Elsején meg lesz lencseleves csülökkel, malacsült meg csokipénz.
vizsgákra készülök, plusz anyósomat baleset érte, nálunk lábadozik, nem maradhat egyedül.
Vettem virslit, debrecenit, főzök lencsefőzeléket, magamnak ecetes-lilahagymás lencsesalátát, sütök bőrös császárt. És ezer éve ennék töltött paprikát, úgyhogy január 1-én főzök azt is.
Nálunk nem lesz buli, ketten leszünk a férjemmel.
Lencsegulyás lesz (de az két napra), és amihez ragaszkodunk, az a frissen sütött túrós pogácsa, azt megsütjük 31-én délután.
Virsli, debreceni lesz még (igény szerint), és sütök egy tálca krémest, ennyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!