Mit főzöl ma?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni. :)máj. 19. 13:49
1/13 anonim válasza:
Vasárnap van úgyhogy húsleves, rántott szelet.
2/13 anonim válasza:
Marhapörkölt tarhonyával, uborkasaláta.
3/13 anonim válasza:
Francia hagymaleves, pesztós húsgolyók paradicsomszószban. Utóbbi még nincs kész és még sose csináltam, de úgy néz ki jó lesz.
5/13 anonim válasza:
Semmit mert széthasad a fejem. Inkább éhezek.
6/13 anonim válasza:
Karalábéleves, sütöben sült vegyes zöldségfélék, párolt spárga
7/13 anonim válasza:
Paradicsomleves, húsleves, tepsiskrumpli, són sült csirke, borsópörkölt, csirkepörkölt, sült csirkecomb rizzsel. Ezek voltak és lesznek mostanában.
8/13 anonim válasza:
Csülök nem pékné, hanem tavaszias módra. Ez annyit tesz, hogy a hagyma mellett kerültek bele zöldpaprika és paradicsom karikák is. Fejes salátával.
Holnap, brokkoli krémleves, a csülök maradéka és gesztenyés meggyes muffin lesz még.
9/13 anonim válasza:
Nem főztem ma, csak egy salátát csináltam, saláta mixhez adtam koktélparadicsomot, kukoricát, lilahagymát, feta sajtot és főtt tojást. Ha esetleg nagyon megéheznék, eszem még vagy egy rántottát később vagy van egy konzerv lencsém, abból csinálok egy főzeléket. (De bekajáltam egy kis darálós kekszet, szóval nem vagyok túl éhes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!