Mit főzöl ma?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni. :)
máj. 19. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Vasárnap van úgyhogy húsleves, rántott szelet.
máj. 19. 13:53
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Marhapörkölt tarhonyával, uborkasaláta.
máj. 19. 14:28
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Francia hagymaleves, pesztós húsgolyók paradicsomszószban. Utóbbi még nincs kész és még sose csináltam, de úgy néz ki jó lesz.
máj. 19. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapi pizzát eszem meg.
máj. 19. 14:37
 5/13 anonim válasza:
53%
Semmit mert széthasad a fejem. Inkább éhezek.
máj. 19. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Karalábéleves, sütöben sült vegyes zöldségfélék, párolt spárga
máj. 19. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Paradicsomleves, húsleves, tepsiskrumpli, són sült csirke, borsópörkölt, csirkepörkölt, sült csirkecomb rizzsel. Ezek voltak és lesznek mostanában.
máj. 19. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Csülök nem pékné, hanem tavaszias módra. Ez annyit tesz, hogy a hagyma mellett kerültek bele zöldpaprika és paradicsom karikák is. Fejes salátával.

Holnap, brokkoli krémleves, a csülök maradéka és gesztenyés meggyes muffin lesz még.

máj. 19. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem főztem ma, csak egy salátát csináltam, saláta mixhez adtam koktélparadicsomot, kukoricát, lilahagymát, feta sajtot és főtt tojást. Ha esetleg nagyon megéheznék, eszem még vagy egy rántottát később vagy van egy konzerv lencsém, abból csinálok egy főzeléket. (De bekajáltam egy kis darálós kekszet, szóval nem vagyok túl éhes.)
máj. 19. 17:34
 10/13 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
69%
máj. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!