Miért lett ehetetlen a lángosom?
Háziasszonyok!
Mit rontottam el???? :(
Életem első lángosát készítettem el.
Jó pár videot, leírást megneztem elotte. Még sem sikerult!
Felfutattam az elesztot.
Hagytam kelni a tesztat.
A vegeredmeny katasztrofalis lett!
Sajnos nem lehet megenni. Pedig próbalkoztam azert. :/
4 db sült ki az adagbol. A legelso kisebbre sikerult, nem nyujtottam jol azt még ki, az olyan lett, mint valami kenyer. Szaraz, tömör.
A masik 3 meg, mint a zsíros cipőtalp:( kemenyek, szarazak. Pedig nem is nyujtottam papírvékonyra sem, hogy itt keressem a hibát.
Ízre se lett jó! Pedig mindent az egyik kivalasztott youtube-os videobol csinaltam. :(
Koszonom a segítő valaszokat!
“A legjobb lángos a piacokon” című video alapján készítettem el.
- Hogyan tudom eldönteni, hogy milyen hőfok jó az olajnak a lángoshoz?
- Lehet, hogy túl masszív volt a tésztám? Làgyabbra kellett volna?
- Lehet kulon pohárban kellett volna felfuttatni az élesztőt? Nem így, mint a videóban?
- Meddig erdemes felfuttatni az élesztőt? Mi a jó arány?
Most kezdtem a sutes-fozest. A lángost 3 hónap után vállaltam be. Es elegge kudarckent elem meg. Recept alapjan így elrontani?!?!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!