Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe göngyölt sertésmájszel...

Baconbe göngyölt sertésmájszeletek?

Figyelt kérdés
A csirkemájrecept mintájára sütném sütőben, csak kis darabokra vágott sertésmájból. Valamit máshogy kell csinálni hogy jó legyen a végeredmény?
tegnap 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ez nem lesz jó így.

A sertés máj jóval szárazabb,sutőben kemény lesz.

Szerintem csak frissen sütve jó a sertés máj,nem véletlen hogy rántott,roston,resztelve terjedt el.

tegnap 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Ugyanúgy elkészíthetö, a bacon eleve nem engedi kiszáradni, de nem szabad túlsütni.
tegnap 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

1-es: amit a kérdező szeretne, az frissen sült, szóval nem értem a kritikádat, inkább az derül ki, hogy fogalmad sincs róla.

Másrészt a bacon ugyanúgy müködik, mint a rántott esetében a panír, nem tud kiszáradni.

tegnap 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam néha, nagyon vékony csíkra vágom. Ugyanolyan.
tegnap 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!