Érdekelne engem, aki járt már Olaszországban kostoltátok esetleg ott milyen pl a Bolognai?
Figyelt kérdés
Miben más ott ez az étel? Hogy készítsem itthon hogy olyan igazi legyen? Sok recept van amiben van oregáno meg bazsalikom. Fördős Z. receptjében pl azt hiszem nincsen. Nagyon szereti a családom ezt az ételt én pedig szeretek kísérletezni?tegnapelőtt 16:11
11/13 anonim válasza:
Én barrila szosz veszek abban tényleg kevés a hozzá valo és sürü .
12/13 anonim válasza:
Elég sok kockázott paradicsom konzerv van a boltokban ebből készítsd és szép piros lesz.
13/13 anonim válasza:
Eredetileg úgy van, hogy friss paradicsomból és két húsból főzik hosszú időn át. Tul.képpen a paradicsom miatt tart hosszú ideig és nem a hús miatt. Zeller, bazsalikom, oregánó, répa alap. Talán fehérrépa is. Én zellert nem használok, ellenben még plusz majorannát igen. Nekem van egy saját alap fűszerezésem mindenhez, ami ehhez is jó. Pedig a nagy eljárás ellenére az olaszoknál (tagliatelle-lel) csak előétel! Lehet találni videót nagy kondéros főzésről, mikor egész nagy társaságot vár a vendégfogadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!