Vörösáfonya szósz mellé milyen köret illik?
Figyelt kérdés
jan. 1. 19:04
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mihez lesz. Valami vad? Sült? Vagy rántott sajt? Az fő fogáshoz válaszd, ne a mártáshoz.
Pl. Őz, szarvas mellé én burgonyfánkot, krokettet képzelnék el. Rántott sajthoz rizs vagy hasábburgonya.
4/7 anonim válasza:
Marha vagy vadhús a saját szaftjával és szalvéta gombóc vagy krokett.
Ha ilyen lekvár szerű, akkor rántott hús vagy sajt és sült krumpli vagy krokett vagy valami hasonló. A vörös áfonya mondjuk a legkisebb része a menünek. Amerikában a hálaadás napi pulykasült mellé adják (ahhoz meg kb háromféle köret is van, általában krumpli meg zöldségek).
6/7 anonim válasza:
krokett mindenképpen, éttermekben is krokettel adják a gyümölcsszószokat. Mikor voltam Októberben étteremben akkor is gyümölcsszósszal láttam a krokettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!