Milyen gyakran főztök/esztek főzeléket és egyszerű ételeket?
Krumpli, tök, borsó, bab, spenót, sóska főzelék.
Paradicsomos káposzta, krumplis tészta, grízes tészta, paprikás krumpli.
Szabadnapokon csak, ezeknek nincs nagy tápigénye, így 1 óra után már megint kellene ennem, és nem vagyok nagy testalkatú 175/68-70kg
Viszont 12 órás munkaidő alatt többszöt emelek 10-20 kg-s dobozokban alkatrészeket, akár 40 percenként.
Nekem a rizs, zöldség, és valami fűszerezett hús tetszik leginkább karaj, csirke.
Főzelék max heti egyszer, egyszerű étel pl paprikás krumpli, bolognai heti 4-5 ször.
Nem bonyolítom a főzést de lehet egy rántott szelet másnak már bonyolult.
Sokszor és a páromat is kezdem rászoktatni. Mi főleg hüvelyesekből esszük a főzelékeket de azt gyakran. Késu van amíg súl a halrudacska. Az a gyors vacsi.
Mindig van áztatott, fűszerrel főtt lencse a fagyóban hogy hamar legyen.
Alapvetően ilyeneket eszek. A listából csak a krumplis tésztát nem tudom saját alternatív módszerrel hagyma nélkül megcsinálni, pedig nagyon szeretem. Illetve grízes tésztát még nem csináltam, lekvárral anyumtól szerettem nagyjából.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!