Mit főzzek? Ma ebédre vendégeink jönnek.
Figyelt kérdés
A leves már készül.2010. nov. 7. 09:35
1/3 anonim válasza:
Vendégeknek ideális a rántott hús krumplival. Főzeléket, pörköltet semmikép nem javasolnék, azzal leehetik, összekenhetik magukat, és az igen ciki dolog vendégségben mivel nem tudnak átöltözni.
2/3 kisnita válasza:
Attól függ mi van otthon. Meg hogy mit szeretnek a vendégek. Amikor a barátnőim jönnek hozzám akkor mindig lángost sütök, ez onnan jött, hogy egyszer váratlanul betoppantak és pont lángost sütöttem és annyira ízlett nekik, hogy azóta mindig azt csinálok ha jönnek. :)
A főzeléket én sem ajánlom, az olyan menzás kaja, szerintem nem illik vendégeknek adni.
Valami husi jó lenne, rántott csirke, vagy grill csirke, krumpli salátával, vagy töltött csirkecomb rizzsel vagy vegyes körettel. Vagy a rántott hús, azzal nem lehet mellé fogni mert mindenki szereti.
3/3 anonim válasza:
Stefánia vagdalt francia salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!