Fácánból ugyanúgy kell levest főzni, mintha tyúkból főzném? Vagy igényel speciális fűszerezést?
Figyelt kérdés
Leszámítva, hogy ki kell szedni belőle a sörétet valahogy...tegnap 14:34
1/2 anonim válasza:
Csak tovább kell főzni, mert a húsa keményebb. Már ha kell a húsa, mert nem sok van neki.
2/2 anonim válasza:
Ugyanúgy, csak sokkal tovább fő.
A sörétet szedd ki 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!