A ma vett darált sertéscomb fagyasztás nélkül tárolható kb. 48 órát romlás veszélye nélkül a főzés kezdetéig (mennyire határeset)?
Figyelt kérdés
Nem szeretem utolsó napra hagyni a megvételét a töltött káposztához. Fagyasztás után tapasztalatom szerint kevésébé jó az elkészített étel íze és a darált hús állaga valahogy nem ugyanolyan. Mivel határeset: nem lehet probléma szerintetek ebből a 48 órányi sima hűtős tárolásból? Köszitegnap 18:39
1/3 anonim válasza:
Én jártam már úgy, hogy mint a boltban vett tálcás és a hentesnél vásárolt frissen darált is 2 nap után simán a hűtőbe meg büdösödött.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam rákeresni, és a 24 órán túlit nem javasolják ennél...a darált kényesebb. Szóval szerintem mégiscsak lefagyasztás lesz, inkább, mint a romlás stb. kockáztatása. (Csirkemellnél a 48h az tudom, hogy még belefér, arról már van sok tapasztalatom.) Köszi!
tegnap 18:49
3/3 anonim válasza:
Igen, szerintem is inkább tedd be a fagyasztóba. Aztán felhasználás előtti éjszaka szépen ki olvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!