Pörköltet hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
dec. 23. 16:05
1/5 anonim válasza:
Hagymát megdinszteled zsíron vagy olajon még üveges lesz, teszel bele sót.
Majd pirospaprika kicsit elkevered és mehet bele a hús.
Paradicsom paprika ízlés szerint alacsony tűzön főzni, néha megkeverni.
Megkóstolod mikor puha a hús kész.
2/5 anonim válasza:
Kb 1-2 mm magasságig álló zsiradékon üvegesre pirítod az apróra vágott hagymát (Nálam fél kiló húshoz 1 hagyma), megszórod pirospaprikával, összekevered, bele a kockára vágott húst, összekevered, és felöntöd annyi vízzel, amennyi kb. ellepi, több ne legyen. Ne piruljon sokáig a fűszerpaprika, mert megkeseredik. Só, esetleg zúzott fokhagyma, friss paprika, paradicsom, de az nem muszáj. 1/2 - 1 órát fedő alatt (kis nyílással) fő.
3/5 Szolovjov válasza:
Videó info-1. Zoli bácsi sokat tud segíteni 🙂
4/5 anonim válasza:
Paradicsomot nem rakunk pörköltbe!!!! Édes istenem....
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!