Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Eridanous bougatsát hogy...

Az Eridanous bougatsát hogy kell megsütni?

Figyelt kérdés

(Lidl-es.)

[link]

Ránézésre azt gondoltam, hogy a fedelet leszedem, és a papírtepsiben sütöm. De a szövege azt írja, hogy a csomagolást ÉS a fedelet eltávolítom, és a tepsiben megsütöm. És a papírtepsi maga a csomagolás, amit el kell távolítani, más csomagolás nincs. Aztán arra gondoltam, hogy a csomagoláson belül van egy fóliatepsi. De kibontottam, fóliatepsi nincs. Csak magában az eltávolítandó csomagolás, ami a papírtepsi.

Lehet, hogy a papírtepsi sütésálló, csak a szöveg hülye, és mégse kellene eltávolítani a csomagolást, csak a fedelet?

dec. 22. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A szövegben EGYÉRTELMÜ, hogy a papír CSAK csomagolás, fogsz egy tányért vagy akármit és abban sütöd.
dec. 22. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy egyértelmű. Az az is EGYÉRTELMŰ, hogy "a" tepsiben sütöm meg. Tehát nem egy bármilyen edényben. És mivel papírtepsiben árulják, nem dobozban, és mivel belső (alufólia) tepsi nincs, csak ez az egyetlen papírtepsi, amire utalhatnak, ezért zavaros a dolog.
dec. 23. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

"De a szövege azt írja, hogy a csomagolást ÉS a fedelet eltávolítom"

AZAZ MINDENT, AMI CSOMAGOLÁS, az alsó dobozt is, ami NEM tepsi!

"és a tepsiben megsütöm."

AZAZ fogsz egy tepsit és ABBAN SÜTÖD.

NEKEM teljesen egyértelmü, ha neked nem, akkor veled van baj.

dec. 23. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Neked komoly problémáid vannak a magyar nyelv megértésével.
dec. 24. 05:51
 5/5 anonim ***** válasza:
NEKED VANNAK problémáid! Mindenki más megérti, csak te nem!
dec. 24. 08:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!