Az Eridanous bougatsát hogy kell megsütni?
Figyelt kérdés
(Lidl-es.)
Ránézésre azt gondoltam, hogy a fedelet leszedem, és a papírtepsiben sütöm. De a szövege azt írja, hogy a csomagolást ÉS a fedelet eltávolítom, és a tepsiben megsütöm. És a papírtepsi maga a csomagolás, amit el kell távolítani, más csomagolás nincs. Aztán arra gondoltam, hogy a csomagoláson belül van egy fóliatepsi. De kibontottam, fóliatepsi nincs. Csak magában az eltávolítandó csomagolás, ami a papírtepsi.
Lehet, hogy a papírtepsi sütésálló, csak a szöveg hülye, és mégse kellene eltávolítani a csomagolást, csak a fedelet?
ma 15:03
1/1 anonim válasza:
A szövegben EGYÉRTELMÜ, hogy a papír CSAK csomagolás, fogsz egy tányért vagy akármit és abban sütöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!