Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megeszitek a sütőtökkrémlevest?

Megeszitek a sütőtökkrémlevest?

Figyelt kérdés
lehet egyszer kiprobálom,soha nem ettem még,nem szeretem a tököt

dec. 21. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én egy évben egyszer szeretem enni ősszel, de elég is ennyi belőle. ezért romlik rám a leveskocka
dec. 22. 23:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
8-as, a paprika és a paradicsom is külföldről származik, nem hagyományos magyar növények, ez ugye megvan? Tehát ezek nélkül nem létezne pl a pörkölt sem.
dec. 23. 01:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szeretem, szoktam néha főzni. Pirított tökmaggal és egy kis tökmagolajjal a legjobb.
dec. 23. 01:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, a sütőtök egyike a kevés zöldségnek aminek az ízétől undorodok.
dec. 23. 12:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
TÖbbször megkóstoltam, de eddig nem találkoztam olyan változattal, ami kifejezetten ízlik, nekem a "meg lehet enni" kategória
dec. 23. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszer rendeltünk kíváncsiságból, nekünk nagyon nem jött be. 'Soha többet' kategória. Mondjuk én a sütőtököt semmilyen más formában, más ételben sem szeretem.
dec. 25. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!