Hogyan kell sparhelten főzni és sütni?
Még soha nem használtam. Januárban lesz egy tábor, nekem kell majd gyerekekre főzni sparhelten. Mire kell odafigyelnem?
Lencsefőzeléket, tükörtojást, spagettit, bundás kenyeret, paprikás krumplit illetve pizzát terveztem (a tésztát előre megveszem). Nagyon örülök minden hasznos tanácsnak. A tűzgyújtással, hőszabályozásal kapcsolatban is. Mindenkinek szép napot kívánok!
A pizzát hagyd ki, az garantáltan nem lesz ehetö.
Egyébként meg tényleg keress más megoldást, mert még gyakorlott szakácsoknak is probléma, ugyanis a hömérséklet nem szabályozható, folyamatosan tüzelned is kell, hogy ne aludjon ki a tüz, nem minden edény használható ezen, a sütö meg teljesen szerencse kérdése.
Egy kempingezéshez való gázfözö sokkal jobb ötlet.
Egy hegyen leszünk, túristaházban. 5 gyerek lesz és rajtam kívül még 1 felnőtt.
Sajnos nekem nincs beleszólásom, nem is vihetek extra felszerelést. Elég lesz a gyerekek cuccait vinni.
Viszont én döntöm el, mi legyen a kaja.
Akkor esetleg vannak ötleteitek, amikkel nagyon nem sülök fel?
Sütő rédze van a sparheltnek.
Tiszta gáz az egész. Mosdani is lavórban fogunk. Illetve a gyerekek nem, de én előre mondtam, muszály lesz, mert PONT akkor fog megjönni. A gyerekeknek.nem lesz külön mosdás, csak kézmosás. 5 napról van szó.
Nem vagyok kényes, csak a komfortzónám kitologatását nem 5 gyerekre felügyelve akarom gyakarolni.
De sajnos nincs más választásom.
Egy lehetöséged van, közlöd, hogy csak akkor vállalod, ha legalább egy gázfözöt biztosítanak.
Anélkül képtelen leszel ehetö (nem finomat mondtam, csak ehetöt!) készíteni.
Ok. Hát ez nem tűnik túl bíztatónak.
Nem fognak gázt biztosítani. Eddig minden kolléga megoldotta, nekem is meg kell valahogy (Svájc, itt nagyon gyakorlatiasak, nekem kell ehhez igazodni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!