Egy haverom vett egy régi sparheltet . Mikor begyújtott aztmondta ilyen azbesztes szag volt a házban mivel azbeszttömítéses a sparhelt lehet belőle valami bajunk ?
Figyelt kérdés
.2022. dec. 9. 16:37
1/8 anonim válasza:
Ha jót akartok, akkor sürgősen elviszitek egy veszélyes hulladék lerakóhelyre.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor végülis a régi sparhelt szaga volt ? Mert mikor begyújtott akkor volt érezhető ilyen furcsa szag régi sparheltek mind ilyen azbeszttömítésűek
2022. dec. 9. 23:07
4/8 anonim válasza:
Azbeszt?! Nem a samottal kevered a szót?
Szaga lehet pl attól is, hogy a felülete le van kezelve "feketézve", az elmúlik hamar, de nem ártalmas.
5/8 anonim válasza:
Fent a lapokat ki es fel lehet emelgetni, belenéztetek? Hatha beszorult oda valami? A samottnak sincs szaga, szóval... vagy nem bakelites szag? Egy műanyag edény nyél, ha felette van sokáig, akkor attól is lehet olyan szag.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát haver aztmondta azbesztes szag nemtom mire érttette pedig azbeszttömítéses elvileg az oldala de ha annak nincs szaga nem az volt csak nagyon furcsa szaga volt
2022. dec. 28. 06:05
7/8 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy az égett azbesztnak van-e szaga, csak azt furcsállom, hogy mi a rossebet keres ott az azbeszt?! Sohasem hallottam ilyet, hogy oda azbesztet tennének!
8/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs elvileg a régi sparheltnek az oldala tömítése de az azbeszt tűzálló nem éghet úgy tudom
2022. dec. 30. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!