BalazsBence kérdése:
Csirkenyakból lehet kocsonyát készíteni?
Figyelt kérdés
Próbáltam keresni rá, de sehol nem találok ilyen receptet vagy leírást, ahol csirkenyakból készülne. Általában egyéb húsok vagy bőrös részek kerülnek említésre, de csirkenyak nem. Van ennek valami különös oka? Elvileg porc abban is van, bár nem vagyok szakértő, csak logikázok.
Azért kérdezem, mert sokszor látok csirkenyakat igen olcsón a boltban. Sokszor még olcsóbb mint a disznó fül, csirke láb, vagy egyéb tipikus kocsonya hozzávalók.
ma 18:44
2/2 anonim válasza:
Elvileg lehet, a börös és csontos részektöl bekocsonyásodik. Más kérdés, hogy mennyire lesz benne ennivaló is, a nyak nagy részt csont meg bör, ehetö rész nem sok. (Ezért is nem említik sehol)
Én inkább tennék bele egy-két csirkecombot, meg szárnyat is, azok is jól kocsonyásítanak és hús is van rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!