Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Macaron elsőnek? Illetve jó...

Macaron elsőnek? Illetve jó receptek?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem külön a szüleimtől sütni még sosem sütöttem semmit teljesen egyedül, mindig anyukámmal együtt készítettünk süteményeket. De túlzottan azt sem sűrűn.

Viszont most kitaláltam, hogy szeretnék macaront sütni. Úgy tudom, hogy nagyon nehéz elkészíteni és sok embernek nem is sikerül sokáig. Mit gondoltok totál kezdőként ez esélytelen? Bár úgy vagyok vele, hogy ha sosem próbálom meg akkor sosem fog menni. Lehet az első x alkalom nem jön össze aztán végül igen. Illetve tudtok hozzá valami jó receptet?

dec. 8. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Youtubeon keresd bebepiskóta csatornáját. Profi cukrász aki nagy részletesseggel, videón mutatja be a recepteket.

Macaron receotje is van, francia és olasz (ehhez kell cukorhomero) módszerrel is. Azt kövesd.

És sok függ a konyhádtól, sütődtöl stb szóval számíts rá hogy jópár elbukott kísérleted lesz

dec. 8. 08:23
 2/4 anonim válasza:
35%
Köztudott, hogy úgy kell elkezdeni bármit a világon, hogy mindig a legnehezebb dolgokkal, és ha az már megy, akkor utána jöhetnek az alapok. A cukrászok macaronnal kezdenek, a szakácsok wellington bélszínnel, a magasugrók is 6 méteren kezdik a gyakorlást, onnan mennek lefelé, testépítők 500 kilót tesznek a rúdra, azt emelgetik. Ez köztudott.
dec. 8. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a bebepiskóta youtube csatornáját ajánlom, mindenféle makaront készített már és nagyon részletesek a videói, biztosan segíteni fog jó macaront készíteni.
dec. 8. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlásokat😇

A kettes válaszban érzem az iróniát, biztos nem ezzel a legjobb “kezdeni”, ezt én is leírtam, viszont nem vagyok egy nagy süteményes és akkor már inkább olyannal próbálkoznék amit meg is eszek és szeretek 😄

dec. 8. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!