Mikor kell kivenni a sütőből a linzertésztát?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha linzert süt az ember, akkor a tésztát akkor kell kivenni a sütőből, ha sárga, nem nyers és nem barna. Nekem az a gondom, hogy az a köztes sárga állapot valahogy nem akar beállni. Mindig egy kicsit puhán veszem ki. Nem lesz rossz a végén, amikor megszilárdul, sőt, nagyjából olyan, mint a bolti/pékségi, de kissé bizonytalan vagyok. Köszi.ma 20:15
1/5 anonim válasza:
Minden kekszfélét puhán kell kivenni és szobahőn lesz olyan állaga ami kell is hogy legyen.
Amint a leghalványabb jelét meglátod hogy a széle elkezd barnulni, vedd ki.
2/5 anonim válasza:
A linzerféléket mindig puhán kell kivenni a sütöböl, mire kihül, megszilárdul.
Ha megvárod, amíg szilárd lesz és utána szeded ki, kihülés után ehetetlenül kemény, száraz lesz.
3/5 anonim válasza:
Nem szabad neki megbarnulni, világos színűnek kell lennie. Azt hiszem, inkább szárítani kell, mint sütni.
4/5 anonim válasza:
3-as: a linzerféléket magas höfokon kell sütni! Ha csak szárítod, akkor csontszáraz és ehetetlen lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
2-es: Én is így gondoltam, csak olyan fura volt puhán kivenni. A végén nem lett rossz, csak nem voltam biztos.
Köszönöm mindenkinek!
ma 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!