Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hova teszitek kelni a tésztát?

Hova teszitek kelni a tésztát?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem sütni. Mikor gyerek voltam, az anyám mindig letakarva a dunna közé tette kelni a tésztát.


Én is letakartam és bebugyoláltam a paplanba, viszont büdös, élesztőszagú lett az ágynemű.


Ti hol kelesztitek a tésztát?


dec. 1. 01:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Télen radiátorra, vagy a sütőbe 40-50 fokra bekapcsolva.
dec. 1. 02:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sütőt bekapcsolom 40 fokra, amikor jelzi, hogy elérte, kikapcs, és berakom a tésztát tálban, letakarva.
dec. 1. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem teszem az ágynemű közé 😅 Általában a radiátorra teszem. Bár van, hogy elég csak a szobába bevinnem. 26 fok van. Ha hűvösebb az idő akkor szintén a sütőn van kelesztő funkció, ami 40 fokos.

De inkább az első ketto

dec. 1. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ágyneműbe inkább tényleg ne.

Elszívó tetején vagy konvektor tetején de őrlángra van állítva

dec. 1. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Ősztól tavaszig a picit bemelegített sütőbe
dec. 1. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!