Hogyan kell sütni a stefánia vagdaltat, hogy ne száradjon ki sütés végére?
Figyelt kérdés
Sok víz távozik sütés alatt a húsból, és a végére nagyon száraz lesz, nem szaftos a fasírtom...nov. 29. 09:05
1/5 anonim válasza:
Ha nincs zsemle, kenyérrel készítem, a sütés első fél órájában ( mérettől függően lehet több idő is) alufóliát teszek rá, csak a végén pirítom meg. Ha túl szaftos lenne, nem lehetne szépen szeletelni sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom, hogy lefedem, eddig nem fóliáztam. Nézek zsírosabb húst is. Sajnos az enyém múltkor már-már fojtós volt.. :-(
nov. 29. 16:56
4/5 anonim válasza:
tojás helyett tojásfehérje habot tégy bele, a sárgáját pedig keverd hozzá
zsemle v kenyér helyett prézlit tégy bele
a sütés elején csak süsd át fólia alatt, aztán a külső, piros kéreg létrejöttét a fólia eltávolításával segítsd elő
5/5 anonim válasza:
Picit több áztatott kenyér kell bele
Lefedni nem kell és nagy lángon süsd 40 perc elegzneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!