Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sütni a stefánia...

Hogyan kell sütni a stefánia vagdaltat, hogy ne száradjon ki sütés végére?

Figyelt kérdés
Sok víz távozik sütés alatt a húsból, és a végére nagyon száraz lesz, nem szaftos a fasírtom...
nov. 29. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs zsemle, kenyérrel készítem, a sütés első fél órájában ( mérettől függően lehet több idő is) alufóliát teszek rá, csak a végén pirítom meg. Ha túl szaftos lenne, nem lehetne szépen szeletelni sem.
nov. 29. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Csináld zsírosabb húsrészből
nov. 29. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom, hogy lefedem, eddig nem fóliáztam. Nézek zsírosabb húst is. Sajnos az enyém múltkor már-már fojtós volt.. :-(
nov. 29. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

tojás helyett tojásfehérje habot tégy bele, a sárgáját pedig keverd hozzá

zsemle v kenyér helyett prézlit tégy bele

a sütés elején csak süsd át fólia alatt, aztán a külső, piros kéreg létrejöttét a fólia eltávolításával segítsd elő

nov. 29. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Picit több áztatott kenyér kell bele

Lefedni nem kell és nagy lángon süsd 40 perc elegzneki.

dec. 1. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!