Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinél mi a menü ma?

Kinél mi a menü ma?

Figyelt kérdés

Én ma gyrost csinálok és mirinda szeletet sütök.

Holnap rakott krumplira gondoltam, de szívesen fogadok ötleteket.

nov. 23. 10:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztóürítés, hogy jövő héttől elkezdhessek karácsonyra gyűjtögetni.

Úgyhogy nekem spenót, férjnek bolognai. Van bent kakaóscsiga, azt is bedobom a sütőbe. Holnapra fő a székelykáposzta, találtam csirkecombfilét, abból pörkölt.

nov. 23. 10:27
 2/17 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
Én ma túrós tésztát eszek holnapra meg rántotthús krumplival és uborkasalátával.
nov. 23. 10:52
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Vöröslencse dhaal naan kenyérrel, desszertnek túrós-áfonyás gombóc. Szintén fagyasztó ürítés:-D
nov. 23. 10:57
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Ma csak olyan lightos hiszen csak szombat van: Leves húsos csontból és pacalpörkölt.
nov. 23. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
A páromnak tepsis krumpli húsos szalonnával, nekem rakott karfiol (maradékok felhasználása)
nov. 23. 11:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor mégse spenót, először a 4-nél eszek levest, aztán az 5-nél karfiolt, és utána beugrok a 3-hoz túrós tésztáért :D
nov. 23. 11:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Tepsis krumpli hurka kolbàsszal.
nov. 23. 11:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös vagyok; gyere, a karfiol úgyis több lett, mint amit gondoltam....
nov. 23. 11:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma csak szendvics van, holnap sült csirkecomb lesz a férjemnek meg a gyerekeknek, nekem spárga citromosmártással, sült krumplival, utána almáspite
nov. 23. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Húsleves karajcsontból meg némi husiból, hátha egyszer sikerül, nem adom fel a reményt :-) Meg kivettem két szelet husit a fagyról, abból vagy natúr szelet vagy rántott husi lesz, még nincs eldöntve. Mellé sült krumpli.
nov. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!