Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzeléket lehet csinálni...

Főzeléket lehet csinálni teljes kiőrlésű liszttel?

Figyelt kérdés

Csak teljes kiőrlésű lisztem van itthon, bab, tej, olaj, só, bors, fűszerek.

Gondoltam csinálok egy babfőzeléket, vagy inkább neki se kezdjek?

nov. 20. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha zöldbab, akkor tálaláshoz teszek tejfölt. Elkészítés addig nálam kizárólag paprikás rántással. Ami még utólag tejfölös: krumpli. Minden más főzelék rántásához kis joghurtot teszek.
nov. 28. 14:29
 12/14 anonim válasza:
0%
Felejtsétek el a teljes kiőrlésű szemetet. Minden betegség forrása. Rendkívül káros az egészségre. Üzlet az egész. Megetetik az emberrel a korpát,ami szemét. Lassan csak vége lesz ennek a teljes kiőrlésű hisztériának is.
dec. 8. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

12~ A betegség nálad van ezzel, már bocsánat! Mire alapozod ezt a hülyeséget?

Én például beszéltem orvossal és dietetikussal, átállás után fogytam, a fogyás jót tett, eltűnt a kezelhetetlen immunbetegségem is a fogyás után, tökéletes a vérképem.

dec. 9. 13:56
 14/14 anonim válasza:
12# vagyok. Ott van a korpa. Emészthetetlen,és nulla tápanyagtartalma. Ráadásul az összes növényvédőszer rajta van,ami bekerül a lisztbe. A búzacsíra tele van lektinnel,ami súlyosan mérgező. Az állatok sosem esznek csírákat. Olvass utána:lektinek. Egyre több orvos és dietetikus határozottan ellenzi a teljes kiőrlésűt. Csak ugye jó üzlet eladni a semmitérő korpát mert jól megszívja magát vízzel,növeli a kenyér tömegét. Régen a parasztoknak eszükbe sem jutott belesütni kenyérbe.
dec. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!