Lehetséges, hogy amit vásároltam minisütőt van benne mikróhullám is?
Figyelt kérdés
Elég hangos azért gondolom.tegnapelőtt 19:08
1/15 A kérdező kommentje:
Nem írja a tulajdonságok között. Honnan lehet ezt megtudni?
tegnapelőtt 19:16
3/15 anonim válasza:
"Elég hangos azért gondolom."
És ebből miért gondolod??? Anélkül nem lehet hangos?
4/15 anonim válasza:
A mikro egészen másképp néz ki, és a súlya is nagyobb. Nincsenek benne rácsok, sütőlapok. Az egész belső kialakítása zárt, míg a minisütőknél többnyire látszik a fűtőszál.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem! Egy villanysütő nem hangos és a villany radiátornak sincs semmi hangja.
tegnapelőtt 19:35
6/15 anonim válasza:
"villany radiátornak sincs semmi hangja"
Milyen összefüggésben van a mini sütőddel? Segítek: semmilyenben.
"Egy villanysütő nem hangos"
Az enyémnek van hangja.
Egyébként nincs egy ventilátora a mini sütődnek? Szerintem annak a hangját hallod.
7/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A ventillátor miatt lehet hangja, szerintem is.
Ebben például van: [link]
8/15 A kérdező kommentje:
Amit küldtél sütőt abban van mikróhullám?
Honnan veszed? Nem írja!
tegnapelőtt 20:06
9/15 anonim válasza:
De a forrólevegős sütők( Airfryer-ek) egy része is hasonlít a minisütőkre. Ha mondjuk így néz ki: [link]
10/15 anonim válasza:
#9 Nincs benne, csak hőlégkeverés, amihez szükséges a ventillátor, és az adhatja ki a hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!