Olajsütő, mikrohullámú sütő?
Figyelt kérdés
Költözés miatt egy darabig csak ez a két eszközöm van az ételkészítésre. Adnátok ötleteket, recepteket, aminek az elkészítéséhez nem kell tűzhely? Szoktam ételt rendelni vagy fritőzben sült krumplit sütök félkész panírozott cuccokkal, de ezeket már unom. Költözés előtt minden nap főztem.jún. 5. 07:47
1/12 anonim válasza:
Majdnem minden fött ételt el lehet készíteni mikróban is, csak nem feltétlen gyorsabb, illetve nem a maximális fokozatot ajánlott használni. Keress rá, a neten rengeteg konkrét recept van mikróban fözött ételekre.
2/12 anonim válasza:
Mikróban jénaiban szuperül elkészül a párolt zöldség.
Forralni is tudsz vizet szóvel pl kusukusz meg bulgur is simán mehet
Egesz krumpli megszurkalva 10 perc alatt puhara fő, édedkrumpli még hamarabb. Az mehet krumolisalátaba, pürébe. Teszta is megfo mikroban, keress ra a neten hpgy hogyan.
Ha bátor vagy még főzeléket is csinálhatsz mikróban. Amellé meg feltétnek egy mikrós rántotta/szárított tojás. Olajozott edényben 1-2p a felvert tojas mikrozva.
Fehérjeforrásnak hüvelyes konzerv és tonhal. Mehetnek a salatak is. Krumpli, kukorica, babos vagy halas
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szuper ötletek! :)
jún. 5. 08:30
4/12 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a fritud, de én tésztás dolgokat tuti sütnék benne. Fánkot, mindenhol más nevű krumplis-lisztes-tojásos kis izéket, pici lángosokat, meg ilyenek. Ha nem rakod bele a kosarat és kisebbet csinálsz mindenből, szerintem bánhatsz úgy vele mintha serpenyős olajban sütnél, max ha olyan kicsit amit sütsz, gázabb elpucolni, de részemről megérné..😀
6/12 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, nagyon köszi, ez is őrült jó ötlet. Szeretem nagyon a sült tésztaféléket. :)
jún. 5. 09:33
7/12 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, máskor igazán ne fáradj ezzel az univerzális szöveggel! :)
jún. 5. 09:34
9/12 anonim válasza:
Kb. 4E Ft egylapos rezsó, annyid csak van rá.
10/12 anonim válasza:
Nem vagyok híve ezeknek az air frayereknek, de lehet most beruházhatnál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!