Olajsütő, mikrohullámú sütő?
Figyelt kérdés
Költözés miatt egy darabig csak ez a két eszközöm van az ételkészítésre. Adnátok ötleteket, recepteket, aminek az elkészítéséhez nem kell tűzhely? Szoktam ételt rendelni vagy fritőzben sült krumplit sütök félkész panírozott cuccokkal, de ezeket már unom. Költözés előtt minden nap főztem.jún. 5. 07:47
11/12 anonim válasza:
Air fryer-nek hívják, de kérdező, ha már sütsz olajban szerintem az nem éri meg neked... Én azért vettem mert a sütőm kb. használhatatlan ha húst akarok sütni, kivéve ha jó zsíros/olajos, a krumpli meg kb. 1 órát sül benne, míg ebben 10-15p, mert ez csak egy kisebb sima légkeveréses sütő.
Csak porfogó lenne később, felesleges kidobni rá a pénzt, az olcsó fajtákat meg jellemzi az áruk.
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jobbnál jobb ötleteket! Beruházni nem szeretnék semmire, mert rövid időn belül kész lesz a konyhám, s ott már tudok normális körülmények között sütni-főzni.
jún. 6. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!