Milyen gesztenyés recepteket ismertek, amelyben van meggy is vagy cseresznye belül?
Figyelt kérdés
Szerintem vmi darabos desszert emléknyoma él bennem, de nem emlékszem sem a nevére, sem arra, hogy hogy nézett ki, de szerintem golyó vagy szív forma? Bár a szív formában hova kerül a meggy/cseresznye?
Talán csokis is volt, de nem emlékszem erre sem...
Ötletek?
nov. 2. 15:51
1/1 Hova gondolsz válasza:
Van olyan desszert, hogy gesztenyegolyó:
Szerintem, amire te úgy emlékszel, hogy talán szív alakja volt, azt is lehetett pl. cukrászdákban kapni, gesztenyeszív volt a neve. Szív alakra volt formázva az ízesített gesztenyemassza és a végét olvasztott étcsokiba mártották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!