Pitébe mit érdemes keverni a cseresznyéhez?
Figyelt kérdés
Cseresznye van rengeteg, nyersen a legfinomabb fajta, de magában elég jellegtelen az íze a süteményben.
Mák jutott eszembe, de ezen kívül?
jún. 7. 10:16
2/11 anonim válasza:
Fahéj bele, mandulaforgács a tetejére.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Esetleg még olyasmi, ami "szaporítja" is a tölteléket, tehát állagában is változtat?
jún. 7. 13:23
4/11 anonim válasza:
Vaníliás puding készre főzött,bele pöttyözve,mint a boci mobil
5/11 anonim válasza:
Almát reszelhetsz bele, az szaporítja és lazítja a szerkezetét. Vagy egy kis banánt villával belenyomkodhatsz, attól kicsit édeskésebb, tapadósabb, nedvesebb lesz.
6/11 anonim válasza:
2,4 jókat ír, én is vanília pudinggal kötném meg a cseresznye levét, esetlen 1 kanál zselatint is raknék bele, hogy tuti szépen vágható legyen. Így viszonylag több lével is felszaporítható a töltelék.
Vagy egy kis búzadarával is össze lehet keverni (vagy főzni) az is szaporít.
A szeletelt mandula azért is jó ötlet, mert a tetejére nem kell olyan sok, a töltelékbe meg (ha túl jellegtelen az íze) tehetsz egy kis mandula aromát, és akkor az egészet elnevezheted cseresznyés-mandulás pitének.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jún. 7. 19:38
10/11 A kérdező kommentje:
Ugyan nem mindegyik az én ízlésem, de attól az ötlet még ötlet, más még hasznosíthatja. :)
jún. 7. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!