Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A babot az áztatóvizében vagy...

A babot az áztatóvizében vagy friss vízben kell főzni levesnek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 07:42
 1/6 anonim válasza:
59%
Friss vízben!
2010. nov. 5. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Az áztató vizben, mert abban már vannak értékes anyagok, melyek a babból áznak ki. Persze este nagyon meg kell mosni a babot, és átválogatni. Tiszta vizben áztatni. És ebben főzni.
2010. nov. 5. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 Kriszti83 ***** válasza:
41%
Én friss vízben szoktam.
2010. nov. 5. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Ha az áztatóvízben főzöd szelesebb lesz.

Ha kevésbé szelest akarsz - az áztatóvizet is lecserélheted egyszer-kétszer róla.

2010. nov. 5. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Na én beszéltem pár kompetens emberrel erről, és bizony az áztató vizet kell felhasználni! Kár lenne érte kidobni.
2010. nov. 5. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
A legfinomabb ha az aztato vizben fozod (bableves). De azt tudni kell ha csereled rajta a vizet akkor nem lesz olyan gazkepzodese annak aki eszik belole. Ettol fuggetlenul a bablevest mindig az aztatovizben szoktam megfozni, viszont a babsalatan nem csak az aztato vizet, de a fozo vizet is tobbszor lecserelem.
2010. nov. 12. 03:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!