A babot az áztatóvizében vagy friss vízben kell főzni levesnek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 07:42
2/6 anonim válasza:
Az áztató vizben, mert abban már vannak értékes anyagok, melyek a babból áznak ki. Persze este nagyon meg kell mosni a babot, és átválogatni. Tiszta vizben áztatni. És ebben főzni.
4/6 anonim válasza:
Ha az áztatóvízben főzöd szelesebb lesz.
Ha kevésbé szelest akarsz - az áztatóvizet is lecserélheted egyszer-kétszer róla.
5/6 anonim válasza:
Na én beszéltem pár kompetens emberrel erről, és bizony az áztató vizet kell felhasználni! Kár lenne érte kidobni.
6/6 anonim válasza:
A legfinomabb ha az aztato vizben fozod (bableves). De azt tudni kell ha csereled rajta a vizet akkor nem lesz olyan gazkepzodese annak aki eszik belole. Ettol fuggetlenul a bablevest mindig az aztatovizben szoktam megfozni, viszont a babsalatan nem csak az aztato vizet, de a fozo vizet is tobbszor lecserelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!