Tejberizst hogy kell készíteni?
Figyelt kérdés
nov. 1. 17:27
2/9 A kérdező kommentje:
de nem akkor kell a rizst beletenni amikor már forr hanem előtte nem?
nov. 1. 18:00
3/9 Hova gondolsz válasza:
4/9 anonim válasza:
Én azokat a recepteket javaslom, ahol fél adag vízzel előfőzik a rizst,ésutána megy a tej, meg valami, ami sűríti kicsit.
Nameg a kerek szemű rizs!
5/9 anonim válasza:
Én hideg tejbe szoktam feltenni főni a rízst, majd mikor kezdi elfőni a tejet, akkor szükség szerint pótolgatom. Pici sót, majd kevés vaníliás cukrot teszek bele, s a legvégén, mikor megfőtt belekeverek egy kis vajat is.
6/9 anonim válasza:
7-es vagyok. Fontos, hogy ehhez a kerek szemű rízs sokkal jobb, mint a hosszú szemű!
7/9 anonim válasza:
lehet kapni kifejezetten tejberizshez rizst, azon rajta van az elkészítés is.
8/9 anonim válasza:
Kerek szemű rizsből jobb, én vízben főzöm elő, félpuhára (só + cukor), utána mehet bele a tej és abban főzöm puhára. Vaníliáscukorral, kókuszreszelékkel vagy kókusztejjel ízesíthető vagy pl. felezhető a tej növényi tejjel, más íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!