Megmaradt főtt rizsből mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Sógorék lemondták a vacsit utolsó pillanatban, úgyhogy itt állunk ketten egy tál főtt rizzsel. A pörköltet (pörköltöt?) simán lefagyasztom, mert az biztos, hogy nem lenne nagy élmény napokig ugyanazt enni. De mit csináljunk a rizzsel?
Olvastam a korábbi ilyen kérdéseket, esetleg ha valakinek van még ötlete, azt szívesen fogadom.
okt. 31. 22:32
11/14 anonim válasza:
Bármilyen rizottóba jó, szinte bármihez jó köretnek, holnapután pedig csinálhatsz a maradékból tejberizst.
12/14 anonim válasza:
Sokáig mondjuk ne tároljátok hűtőben sem, a rizsben és a tésztában hamar elkezdenek szaporodni a baktériumok.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
@9 Az a baj, hogy sok. Sógorék jöttek volna hatan (ebből három nagyétvágyú kamasz), nyilván annyit főztem, hogy bőven elég legyen nyolcunknak. Most ezt ketten kell megegyük, szóval kerestem az ötleteket, ami a szokásos hús+rizs kombón túlmegy.
nov. 1. 18:26
14/14 anonim válasza:
tejberizs meg rizskoch... szuper ötletek:D anyám csinált egyszer ilyet. mondjuk azt kifelejtette, hogy amikor főzte a rizst rakott bele 2 kiskanál sót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!