Miért nem sikerül a macaron?
Figyelt kérdés
Sziasztok tavaly végeztem cukrász a szakmám de macaront azt még soha nem sütöttünk mert hogy nagyon nehéz a sweety world oldalán találtam egy macaron receptet de egyszerűen sehogy se sikerül vagy ráncos lesz a teteje vagy üreges a belseje illetve talpa se alakul ki és szeretnék tőletek Segítséget kérni vagy valami olyan tippet ami nektek bevált előre is köszönömokt. 19. 12:29
2/7 A kérdező kommentje:
Mindent ugy csinálok ahogyan mutatva van cukrász vagyok egy tojás fehérje fel verés nem okoz gondot 😂
okt. 19. 16:46
4/7 A kérdező kommentje:
Aha biztosan 😅tanácsokat kértem mert rengeteg priblema lehet nem az hogy szarul verem fel a tojast
okt. 19. 17:41
5/7 anonim válasza:
Nagyon sok gyakorlás és egy jo recept kell hozzá. Nekem fél év volt hogy tudjak normalis macaront sutni.
Keress videos receptet. Mert az állaga se mindegy sütés előtt meg pl a keverési mód sem. Bebepiskóta youtube csatornáján olasz és francia módszerrel is van tokeletes macaron receot.
A sutodet is ki kell tapasztalni. En pl 125 fokon sutom, anyum az ovenen 155on. Minden suto mas.
Illetve ha sikerul majdnem jo akkor keress ra a hibara. Tele van macaron troubleshooting videoval es cikkel a net. Pl beirod hogy hollow macaron es kiirja h milyen hibak miatt lehet lukas
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ❤️
okt. 19. 18:55
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a bebepiskótás receptet valamint mérleget is cseréltem és ez sokkal jobb lett 🥰
okt. 20. 10:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!