Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan álitsam be a sütőmet...

Hogyan álitsam be a sütőmet ha grillezni szeretnék?

Figyelt kérdés

Asszonyok ,lányok ti hogyan szoktátok,ha pl grill csirkét szeretnétek csinálni?Mig szüleimnél laktunk hagyományos sütőnk volt ,sütés előtt alu foliával befedtem a tepsit megsütöttem a husit majd még vagy 15-20 percet piritottam.

Ma már saját házban lakunk és elektromos sütőm van.itt van a baj.van rajta grill fokozat.egyből erre kapcsoljam vagy vegyesen légkeverésre.

hamegkérlek benneteket adnátok tippeket.ekőre is köszönöm.

2010. nov. 4. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, válaszolhatok? Csak mert azt írtad, hogy "asszonyok, lányok"... :(
2010. nov. 4. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
:D:D:D:Dha ha!miért ne,ha tudsz rá válaszolni.csak gondoltam a háziasszonyok jártasabbak ebben.
2010. nov. 4. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen sütőm van. Én úgy szoktam a csirkét grillezni, hogy először simán csak légkeverésesre kapcsolom, majd mikor már megsült, kikapcsolom a légkeverést és bekapcsolom a grillt. Így a csirkém belül puha, omlós, kivül ropogós lesz. Nekem a grillen 4 fokozat van. Ha a negyedikre állítom, akkor nagyon kell rá figyelni, mert képes szénné égetni. Szóval én 3-ra szoktam és kb. 5-10 perc alatt lesz kész.
2010. nov. 11. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. nov. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!