Az étolajon kivül milyen olajjal/zsírral lehet rántott csirkét vagy rántott sajtot sütni?
Figyelt kérdés
okt. 4. 14:57
2/15 anonim válasza:
Sertészsír, kókuszzsír, ezekkel finom is lesz
Lehet elvileg olivaolajban is, de más, szerintem nem odaillő ízt ad hozzá
3/15 anonim válasza:
Lehet vajban is sütni, de csak tisztítottal, különben könnyen megég.
6/15 anonim válasza:
Bármilyen emberi fogyasztásra alkalmas zsír/olaj lehet. De érdemes nem a legdrágábban sütni.
7/15 anonim válasza:
Ha étolaj alatt napraforgót értesz, pl. repceolajjal, van keverék is, alig drágább.
8/15 anonim válasza:
Sertészsír a legegyszerűbb, és a rántott húsból kisülő pörccel zsíroskenyérre is isteni.
9/15 anonim válasza:
A rántott húsból semmiféle "pörc" nem tud kisülni, maximum a túlsült prézli kerülhet bele. Azt nem isteninek nevezni elég furcsa ötlet.
10/15 anonim válasza:
Majdnem 60 éves vagyok, a dédmamám és a nagymamám is sertészsírral sütött, és igen, nagyon szerettük a rántott hús sütése utáni zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!