1/6 anonim válasza:
Szalonnával tuzdelt pulykamell sül almával és naranccsal, mellé bogyós gyümölcs lekvár és krumplikrokett
Bejgli mindig van, a tobbi suti valtozik
2/6 anonim válasza:
Húsleves gyöngyösből, vagy fácánból. Töltöttkáposzta, sült kacsa. Süteménynek pávaszem, madártej szelet, kakaós kalács.
3/6 anonim válasza:
Régen anyum főzött töltött káposztát, tavalyi Karácsonyra semmi különös nem volt, és én eddig még nem csináltam káposztát. Sok esetben szokott lenni krumplipüré, de valójában az átlagosnak mondható.
4/6 anonim válasza:
Sütni semmit - süteményt. Nem fogy el sosem, tök feleslegesen állok a konyhában akkor.
Főételnek 24-én ebédre sült rák lesz és pirítós.
24 vacsi sült oldalas, krumpli, lencsesaláta - ebből fixen marad 25 ebédre is.
25 vacsi valami leves (még nem tudjuk, milyen)
26-án pedig könnyű étel vszeg cézár sali
Külföldön élünk, nem eszünk húst hússal, meg ilyeneket, szóval 26-ra már elegünk is lesz :D
5/6 NPeti11 válasza:
Többféle étellel készülünk, töltöttkáposzta, sült libacomb, tyúkhúsleves, rántott tál. Sütik közül beigli,zserbo.
6/6 anonim válasza:
Olyasmit, mint máskor hétvégén, pl. rántott hús, rántott hal, franciasaláta stb. stb.
Csak többet, többfélét, hogy a 24., 25. és 26. is meg legyen oldva, tehát 3 napra.
Süteményt rendelünk, sokfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!