Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök/süttök karácsonykor.?

Mit főztök/süttök karácsonykor.?

Figyelt kérdés

okt. 1. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Szalonnával tuzdelt pulykamell sül almával és naranccsal, mellé bogyós gyümölcs lekvár és krumplikrokett

Bejgli mindig van, a tobbi suti valtozik

okt. 1. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Húsleves gyöngyösből, vagy fácánból. Töltöttkáposzta, sült kacsa. Süteménynek pávaszem, madártej szelet, kakaós kalács.
okt. 2. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Régen anyum főzött töltött káposztát, tavalyi Karácsonyra semmi különös nem volt, és én eddig még nem csináltam káposztát. Sok esetben szokott lenni krumplipüré, de valójában az átlagosnak mondható.
okt. 3. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Sütni semmit - süteményt. Nem fogy el sosem, tök feleslegesen állok a konyhában akkor.

Főételnek 24-én ebédre sült rák lesz és pirítós.

24 vacsi sült oldalas, krumpli, lencsesaláta - ebből fixen marad 25 ebédre is.

25 vacsi valami leves (még nem tudjuk, milyen)

26-án pedig könnyű étel vszeg cézár sali

Külföldön élünk, nem eszünk húst hússal, meg ilyeneket, szóval 26-ra már elegünk is lesz :D

okt. 3. 14:35
 5/6 NPeti11 válasza:
Többféle étellel készülünk, töltöttkáposzta, sült libacomb, tyúkhúsleves, rántott tál. Sütik közül beigli,zserbo.
okt. 3. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyasmit, mint máskor hétvégén, pl. rántott hús, rántott hal, franciasaláta stb. stb.

Csak többet, többfélét, hogy a 24., 25. és 26. is meg legyen oldva, tehát 3 napra.

Süteményt rendelünk, sokfélét.

nov. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!