Nagy adag kevert tésztájú süteményt sütöttem, belenyomva barackot, szilvát, almát stb. egyszerű, édeskés sütemény lett belőle, olyan semmilyen. és jó sok. se fahéj, se kakaó, semmi extra nincs benne. mivel dobhatnám fel?
Figyelt kérdés
szept. 29. 13:45
1/7 anonim válasza:
Utólag max porcukorral, fahéjjal, fagyival,
2/7 anonim válasza:
Fagylalt az jó ötlet, esetleg tejszínhabbal tudom elképzelni még.
3/7 anonim válasza:
Csokiöntet, karamellmáz,cukormáz,vajas krémmel a tetején, vagy pudinggal rétegezve...
5/7 anonim válasza:
Feldarabolnám egy jénaiba, közé puding, tetejére mogyoró, csokiöntet, tejszínhab :)))
6/7 anonim válasza:
Minden elrontott piskótához hasonlító süteményből lehet jó somlói galuskát készíteni. [Én kiskoromban mindig örültem, amikor Édesanyám "elrontotta" a piskóta alapot. A somlóit mindig jobban szerettem mint a tortát.]
7/7 anonim válasza:
Van külön ilyen kis süteménykatapult, azzal piszkosul fel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!