Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a sajttorta széle magas legyen?

Figyelt kérdés
Pár napja először készítettem sült sajttortát. Egész jó lett, viszont kicsit lapos, nem az a klasszikus sajttorta formája volt, mint a képeken, amiknek a széle körbe magasabb, kitüremkedő. Valakinek bevált receptje?
szept. 5. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kiemelkedo a szele hanem beesik a közepe (és az nem jó)

Ha rosszul sutod pl vizfurdo nelkul es hirtelen eri a ho akkor lezs ilyen

szept. 5. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]


Pedig sok helyen látni, hogy olyan.

Illetve a mascarpone, és a natúr krémsajttal készült között mi a különbség? Mert van ahol ezzel, van, ahol amazzal írja a recept. Gőzfürdőnek pontosan mi a szerepe?

szept. 5. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Az eredeti sajttorta krémsajtból készül, semmi köze a mascarponéhoz.

Sok helyen elrontják

A gőzfürdőtől egyszerre éri a hő minden irányból

szept. 5. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt sütöm régóta

[link]

szept. 5. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Ízbem, állagban van jelentős, észrevehető különbség mascarpone esetén?

Illetve láttam olyan receptet is, amiben nem keményítőt, hanem vanília pudingot tettek bele. Erről esetleg vélemény?

szept. 5. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad azonnal kivenni a sütőből, ha megsült.
szept. 5. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

A vanília pudingban tudod mi van? Vaniliaaroma, csomosodást gátlo anyag és keményítő. Semmi más.

Maradj a keményítőnél


A mascarponét nem arra találták ki hpgy süssék. Elsősorban hideg desszertekhez való.

No meg teljesen! Más ize van. A krémsajtnak sajtosabb. Zsírtartalmuk is más.

szept. 5. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Meddig érdemes a sütőben hagyni lekapcsolás után?
szept. 5. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Inkább keress olyan receptet amibe nem kell keményítő amit négyes linkelt pl.

Én csak tojással szoktam és tökéletes.

szept. 6. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!