Hogyan érhetem el, hogy a sajttorta széle magas legyen?
Nem kiemelkedo a szele hanem beesik a közepe (és az nem jó)
Ha rosszul sutod pl vizfurdo nelkul es hirtelen eri a ho akkor lezs ilyen
Pedig sok helyen látni, hogy olyan.
Illetve a mascarpone, és a natúr krémsajttal készült között mi a különbség? Mert van ahol ezzel, van, ahol amazzal írja a recept. Gőzfürdőnek pontosan mi a szerepe?
Az eredeti sajttorta krémsajtból készül, semmi köze a mascarponéhoz.
Sok helyen elrontják
A gőzfürdőtől egyszerre éri a hő minden irányból
Ízbem, állagban van jelentős, észrevehető különbség mascarpone esetén?
Illetve láttam olyan receptet is, amiben nem keményítőt, hanem vanília pudingot tettek bele. Erről esetleg vélemény?
A vanília pudingban tudod mi van? Vaniliaaroma, csomosodást gátlo anyag és keményítő. Semmi más.
Maradj a keményítőnél
A mascarponét nem arra találták ki hpgy süssék. Elsősorban hideg desszertekhez való.
No meg teljesen! Más ize van. A krémsajtnak sajtosabb. Zsírtartalmuk is más.
Inkább keress olyan receptet amibe nem kell keményítő amit négyes linkelt pl.
Én csak tojással szoktam és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!