Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sajttorta oldalát kiegyenlít...

A sajttorta oldalát kiegyenlíthetem tejszínhabbal?

Figyelt kérdés
Oreos sajttortát készítettem születésnapra, de nem hagytam krémet, hogy holnap kiegyenlítgessem az oldalát. Mivel díszíteni is fogom, arra gondoltam, hogy tejszínhabbal körbekenném, hogy szebben nézzen ki. Ez jó megoldás lehet?
2024. júl. 9. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem. Össze fog esni. Vagy hagyd úgy vagy valami mascarpones kremet vagy ganachet valassz
2024. júl. 9. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerre lesz repedt, száraz és folyós. Nem jó ótlet
2024. júl. 9. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ám valami nagy tortakészítő 😅 lehet még most kéne akkor javítgatnom?
2024. júl. 9. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért lenne repedt és száraz? Habfixszel, a fogyasztás előtt nem sokkal rákenve és hűtve tárolva kibírja. Legfeljebb nem ez lesz az országtorta.
2024. júl. 9. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a receptet követve is olyan alacsony lett, hogy ez ha akarnám, akkor se lenne országtorta. 🤣 De köszi a tippet, inkább kiegyenlítgettem most, ilyen féldermedten az oldalát.
2024. júl. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!