Mit szoktatok legtöbbször főzni?
Humms imado vagyok (azt varialom rakok bele neha paradicsomot, chilie, barmi mas zöldseg)
fagyasztott zöldsegkeverek mindig van itthon, azt különbözö szoszokkal,
sokat pürezek (zöldboroso püre, krumpli, zucchini, repa, barmi ilyesmi)
couscous
tepsiben sült burgonya, vajat ra, so es kesz
bundaskenyer ;)
paradicsom leves mindig tuti (az oldschool menzas vagy a gourmet amit csak pürezek es elötte sütöben karamelizalod a paradicsomot hozza...)
gnocchi vajban megpiritva
csirkeszarnyak, megfüszerezni tepsibe, es be a sütöbe es ennyi
Majdnem mindig disznozsiron fozok, olajon ritkan. Zsirbol a sparosat veszem, olajbol is ami a legolcsobb, eleg csoro vagyok😄 amit nagyon szeretek fozni es egyszeru: borso/finomfozelek azt ilyen franciasalata mirelitbol szoktam, (+sult virsli, tukortojas ami gyors, vagy valami porkolt ha tobb idod van), paradicsomleves, sargaborso fozelek ha beaztatod elotte akkor azt se kell sokaig fozni, akkor ahhoz szoktam csinalni resztelt majat az is hamar atfo. Amit meg szeretek es hamar megvan, csirkeszarnyat/combot befuszerezek valami csirkere valo sulthus fuszerrel, kockazok krumplit azt is befuszerezem, kis olajat locsolok ra es bedobom a sutobe igy egyutt. Meg gyors az is ha fozol ki spagettit, es veszel sonkat meg konzerv gombat es azt teszed a paradicsomszoszba. Vagy nyilvan a sajtos tejfolos teszta. Ja meg anyum nagy kedvence a tojasporkolt, az se nagy kunszt, fozelekre feltetkent finom.😄 Tojasleves is nagyon gyors es egyszeru, akkor a lepcsanka (vagy tocsni nemtudom feletek mi a neve), fokhagymas tejfollel.
Chilis bab konzervbol es bolti porral. Van hogy daralt husi helyett virslit karikazok bele, ugy gyorsabban kesz ..
Majd irok meg ha eszembe jut 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!