Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudom a lecsót finomabb...

Hogyan tudom a lecsót finomabbá tenni? (lakto-vegetáriánus)

Figyelt kérdés

Ezeket szoktam beletenni:

Olaj

Vöröshagyma

Őrölt kömény

Pirospaprika

Paprika

Erős paprika

Paradicsom

Őrölt feketebors


És van amikor teszek bele tejfölös habarást.


Viszont már unom, van tippetek hogyan dobhatnám fel lakto-vegetáriánus módon? (húspótlók és gomba, cukkini nélkül)


szept. 2. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
Szvsz olaj alapon sehogy. Teljesen elrontja az állagát.
szept. 3. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
23%

Ahány ház, annyi lecsó :)


Mivel ez kevés alapanyagból készülő étel, a legfontosabb a jó minőség. Sosem teszek bele fűszert. Szentségtörés, de fűszerpaprikát sem.


Az én, lecsónak nehezen nevezhető receptem: lassú tűzön sűrű szósszá főzöm a paprikát, a paradicsomot és a fele hagymát, majd a végén megroggyantom benne a másik fele hagymát, hogy legyen benne valami szilárd, picit még roppanós.


Főtt tojáshoz vagy mozzarellához is jó.

szept. 3. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
23%
*ja és az arányok: 2 paprika : 2 paradicsom : 3 hagyma
szept. 3. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!